Image

De reden dat ik Talentlab op wilde zetten is eigenlijk mijn oma!

Zij heeft mij ooit geleerd dat het geweldig is om ondernemer te zijn en je centjes te verdienen maar dat het nog mooier is als je daarnaast ook mensen kunt helpen in je ondernemersschap. Ik heb een tijd geleden al een succesvol project gehad samen met UWV waar ik nog steeds erg trots op ben. Maar tegelijkertijd in dat proces kwam ik erachter dat er nog veel meer te doen was en werd ik uitgedaagd om nog wat verder te gaan!

En zo is Talentlab ontstaan. Ik geloof namelijk dat er in een ieder van ons talent zit. Talent…wat je door goede begeleiding naar boven kunt halen. En dat mensen die even in wat zwaarder weer hebben gezeten met betrekking tot de arbeidsmarkt, ook dit steuntje in de rug verdienen en een kans horen te krijgen! En met mijn team van Talentlab wil ik deze mensen helpen om van iedere dag weer een feestje te maken en ze klaar te stomen voor hun eigen nieuwe doelen in het leven!

Maak kennis met ons team

Image

Herné van 't Hart

Fysiotherapeut

“Ik ben een gedreven fysiotherapeut die niet snel tevreden is, mijn ruime
ervaring gebruik ik om complexe klachten te doorgronden.
Dagelijks werk ik met de absolute top van de atletiek en voetbal.
Maar de voldoening uit mijn werk behaal ik bij iedere cliënt of talent.
Bij Talentlab is het ongelofelijk mooi om samen met mijn collega’s en
andere Talentlab-disciplines, aan de slag te gaan met de talenten en hun
doel helpen te bereiken.”

Image

Samantha Bezemer

Arbeidsdeskundige

Mijn naam is Samantha Bezemer, directeur van Just4Work en WerkMOED, maar vooral een bevlogen arbeidsdeskundige en adviseur voor MKB op het gebied van HR en verzuim. Met mijn focus op verbinden, gestoeld op mijn enthousiasme voor het benutten van kansen op een praktische no nonsense wijze  in samenwerking met anderen, is de manier waarop ik het liefst beweeg in mijn werk.

Creatief denken en handelen met als uitgangspunt hetzelfde doel, bleek de benodigde grondhouding voor de start van ook een samenwerking binnen Talentlab. Een manier van samenwerken waar ik achter sta en trots op ben, waar ik energie van krijg en waar ik mijn kennis en ervaring van de wet- en regelgeving en de arbeidsmarkt in kan zetten zodat  we het verschil kunnen maken voor onze Talentlab-talenten!

Image

Franklyn Hartkamp

Weerbaarheidstrainer

Na 15 jaar lesgeven in het onderwijs (vo) als docent Lichamelijke Opvoeding merkte ik dat niet alleen mijn leerlingen maar ook veel volwassenen behoefte hadden aan weerbaarheid.

Ik begon in 1998 met weerbaarheidstrainingen voor kinderen en tieners, maar al gauw meldden de volwassenen zich om ook deel te nemen aan de trainingen.

Er was zoveel vraag naar, dat ik koos om fulltime de volwassenen en kinderen te helpen en met veel plezier les te geven in mentale en fysieke weerbaarheid.

Nu een stap verder...

Talentlab staat voor Talenten helpen optimaal werkfit te maken, zodat zij weer lekker aan de slag kunnen.

We zouden het dan ook geweldig vinden om zoveel mogelijk Talenten weer aan het werk te krijgen.

Mijn kernwaarden waarop onze visie is gebaseerd, zijn terug te vinden in mijn weerbaarheidstrainingen; open communicatie, ontwikkeling van de Talenten, samenwerken, passie voor mijn vak, transparantie, veiligheid, inlevingsvermogen en kwaliteit.

Ik probeer mijn lessen zo plezierig, maar ook zo veilig, actueel en uitdagend mogelijk te maken door leuke en unieke oefeningen te bedenken aansluitend op mijn collega's hun bevindingen.

Kom maar eens meedoen, ik weet zeker dat je dit leuk vindt!